kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
STERLIN
40,9612
BITCOIN
$69.856
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Ünlü Youtuber hayatının şokunu yaşadı

İngiltere’de Youtuber’a videolar çekerek hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Elle Darby’nin bir otele ‘bedava konaklama isteği’ yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü Youtuber hayatının şokunu yaşadı
21.01.2018
0
A+
A-

İngiltere’de Youtuber’a videolar çekerek hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Elle Darby’nin bir otele ‘bedava konaklama isteği’ yaptığı ortaya çıktı. Otel bu istek karşısında Darby’e verdiği yanıtı sosyal medyada paylaştı.

87 bin Youtube, 76 bin Instagram takipçisi olan Elle Darby’nin Dublin’deki bir otele sorduğu soru başına iş açtı.

İngiltere’de yaşayan ve YouTube’da gezi ve güzellik temalı videolar çeken Elle Darby, 5 gecelik bir otel konaklamasını bedavaya getirmek için otele bir e-posta gönderdi. Otelin reklamını yapması ve konaklamadan yaşadığı memnuniyeti takipçileriyle paylaşması karşılığında, kendisi ve erkek arkadaşı için sevgililer günü için 5 gecelik ücretsiz bir tatil talep eden Elle Darby, hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı.

Otele mail atan Elle Darby, geçtiğimiz sene Florida’da yer alan Universal Orlando ile bu şekilde bir anlaşma yaptığını ve iki tarafın da durumdan memnun ayrıldığını belirtti. Son olarak otelden cevap beklediğini belirten bir notla da e-postasını noktaladı. Gelen yanıt ise hiç de beklediği gibi olmadı.

“Attığınız bedava konaklama postası için teşekkürler. Öz benliğine saygı ve haysiyet gerektirmese de, böyle bir posta atmak cesaret ister. Size burada video karşılığında ücretsiz kalma izni verirsek sizinle ilgilenecek personelin parasını kim verecek? Bu arada şanslıyız ki Facebok sayfamızda 186 bin, Instagram’da 32 bin ve Twitter’dan 12 bin takipçimiz var. Ama şükürler olsun ki milyonlarca yıl bile geçse kimseden beleş bir şeyler istemem. Gelecekte tavsiyem odur ki, herkes nasıl ödeme yapıyorsa lütfen siz de öyle yapın. Böylece kendinize olan saygınızı göstermiş ve daha az utandırıcı bir şey yapmış olursunuz.

Saygılarımızla.

Not: Cevabımız, hayır.”

Yanıt Darby’nin ismi kapatılarak otel tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Ancak kullanıcılar kısa sürede bu kişinin Elle Darby olduğunu fark etti.

Darby’i işini menfaatleri için kullanmakla suçlayan kullanıcılar ünlü Youtuber’ı eleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.