kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
STERLIN
40,9772
BITCOIN
$69.970
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiliz kadın tanıştığı adamdan fotoğraf isteyince!..

İngiliz bir kadın, internetten tanıştığı yakışıklı gencin aylar sonra aslında Türk bir modelin fotoğraflarını kullanan 55 yaşındaki bir adam olduğunu öğrendi.

İngiliz kadın tanıştığı adamdan fotoğraf isteyince!..
20.01.2018
0
A+
A-

İngiliz bir kadın, internetten tanıştığı yakışıklı gencin aylar sonra aslında Türk bir modelin fotoğraflarını kullanan 55 yaşındaki bir adam olduğunu öğrendi. İngiliz kadın, Adem Güzel adlı Türk modeli, fotoğrafının çöpçatan sitesinde kullanıldığı yönünde uyardı. Türk gencin kadına geri yazması ile başlayan iletişimleri sonucu Emma ve Adem sevgili oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir restoran müdürü olan 35 yaşındaki İngiliz kadın Emma Perrier, internetten kayıt olduğu bir çöpçatan sitesinde tanıştığı adamla 6 ay boyunca iletişimde kaldı. Emma, kendisini Ronaldo ‘Ronnie’ Scicluna olarak tanıtan ve yarı İtalyan olduğunu söyleyen kişiyle giderek yakınlaştı. İkili, 6 ay boyunca internet ve telefonla görüştü.

Ancak Emma’nın bir araya gelip buluşma ve görüntülü konuşma gibi önerilerini Ronnie hep bir bahaneyle reddetti ve bu da genç kadını şüphelendirdi. Sonunda Emma, bir akıllı telefon aplikasyonuyla Ronnie’nin çöpçatan sitesinde paylaştığı fotoğraflarının orijinal kaynağını buldu. Emma’nın bulduğu fotoğraflar Adem Güzel isimli Türk bir modele aitti.

Alan Stanley.

RONNİE’DEN PİŞKİN YANIT
Sinirden deliye dönen Emma, Ronnie’ye “Adem Güzel’le ilgili ne söylemek istersin?” diye mesaj attı. Ronnie bunun üzerine “O benim. Eskiden bu ismi kullanırdım. Fotoğraflar modellik günlerimden” diye cevap verdi. Emma bunun üzerine Ronnie’nin kendisine gönderdiği akvaryumdaki bir balık fotoğrafının kaynağını araştırdı ve bunun bir seyahat sitesinde Alan Stanley tarafından yazılmış bir değerlendirme yazısından olduğunu buldu. Ronnie kendisini arayınca Emma, “Senin gerçek adın Alan Stanley mi?” diye sordu. Ronnie ilk başta inkar etse de daha sonra yalan söylediğini kabul etmek zorunda kaldı.

ADEM’E ULAŞTI
Bunun ardından Emma, Türk model Adem Güzel’e sosyal medyadan ulaşarak fotoğrafının böyle bir sahtekarlık olayında kullanıldığını anlattı. Adem Güzel de Ronnie’ye cevap yazdı. Bir süre sonra Emma ve Adem arasındaki görüşmeler arttı ve Adem, Emma’yı İngiltere’de ziyaret etti. Adem Güzel, “Türkiye’de fotoğraflarımı bu sahte chat profili oluştururken kullananlar var. İngiltere’de de benim fotoğrafımı kullandıklarına inanamadım. Şimdi ise iyi ki benim fotoğrafımı seçmiş diyorum” dedi.

9 AYDIR BİRLİKTELER

Daily Mail gazetesi, Adem’in geçmişte Manchester’da bir süre oyunculuk eğitimi almış olduğunu yazdı. Çift, 9 aydır birlikte. Planlarına göre Emma, Mart ayında birkaç haftalığına Türkiye’ye gelerek Adem’in ailesiyle tanışacak. Adem’in fotoğrafını izni olmadan kullanarak ikilinin tanışmasına neden olan Alan Stanley ise Daily Mail’e yaptığı açıklamada “Hayatımda zor bir dönemden geçiyordum. Biriyle konuşmak istedim. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama o bana yakınlaştıkça itiraf etmem daha zorlaştı. Emma ve Adem’in tanışmasının harika olduğunu düşünüyorum. Bu kader gibi” dedi. (HÜRRİYET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.