kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5567
EURO
34,9001
STERLIN
40,5436
BITCOIN
$66.726
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Sadiq Khan Londra’daki evsizler için harekete geçiyor

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, İngiltere genelindeki sıcaklıkların sıfırın altına düşmesiyle sokaklarda yaşayan insanların kullanması için acil durum sığınakları açılacağını söyledi.

Sadiq Khan Londra’daki evsizler için harekete geçiyor
17.12.2017
0
A+
A-

 

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, İngiltere genelindeki sıcaklıkların sıfırın altına düşmesiyle  sokaklarda yaşayan insanların kullanması için acil durum sığınakları açılacağını söyledi.

Başbakan Theresa May ve İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn’in Avam Kamarası toplantısında sokakta yaşayan insanların durumları hakkındaki tartışmasının ardından Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, soğuk hava koşulları nedeniyle zor durumda kalan evsizler için acil durum sığınakları açılacağını söyledi. Konuyla ilgili Khan, “Londra’da hala sokaklarda yaşayacak kadar zor koşullar altında kalan vatandaşların olması çok üzücü. Bir kişinin bile sokaklarda zor koşullar altında yaşıyor olması büyük bir çoğunluk demektir. Bu yüzden acilen harekete geçmeliyiz” dedi.

Khan açıklamasında, hava durumu üç gün üst üste sıfırın altında dereceler gösterdiği sürece sığınakların açılacağını ve şimdiden Londra‘ya bağlı 33 bölgenin eyleme geçtiğini söyledi. Sadiq Khan aynı zamanda kent genelindeki evsizlere daha iyi yardım ulaştırabilmek için 18 hayır kuruluşunun bir araya gelerek Londra Evsizlere Yardım Kuruluşu’nu oluşturacağını belirtti. Khan, “Londra genelinde birçok insanın sokaklardaki evsizler için yardım etmeye gönüllü olduğunu biliyorum. Belediye Başkanı olarak başkent genelindeki her yere ulaşmaya çalışacak ve bu problemi çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.