kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5490
EURO
34,8521
STERLIN
40,5849
BITCOIN
$63.716
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Evsiz adama dünyanın en acı biberini yedirdiler

İngiltere Merseyside bölgesinde evsiz adama para karşılığında dünyanın en acı biberini yediren iki kişi adeta kan dondurdu.

Evsiz adama dünyanın en acı biberini yedirdiler
15.11.2017
0
A+
A-

İngiltere Merseyside bölgesinde evsiz adama para karşılığında dünyanın en acı biberini yediren iki kişi adeta kan dondurdu. Yaptıkları yetmezmiş gibi adam acı çekerken kahkahalar atıp o anları sosyal medyada paylaştılar.

ngiltere’nin Merseyside bölgesinde iki şahıs, Carolina Reaper denilen, orijinal ismi HP22BNH7 olan ve Guinness rekorlar kitabına göre dünyanın en acı biberi seçilen Capsicum chinense türü biberi paraya ihtiyacı olan adama yediriyorlar.

Evsiz bir adam, ona yapılan para teklifi karşısında acı biberi yeme teklifini kabul ediyor. İki acımasız şahıs, evsiz adama verdikleri biberi çiğneyip yutması şartını belirtiyor. Talihsiz adam biberleri yedikten çok kısa

süre sonra acıyı hissetmeye başlıyor ve adeta kıvranıyor. O sırada görüntüyü kaydeden şahıslar adama yediği biberi tüküremeyeceğini de söylüyor.

Acının etkisi arttıkça evsiz adam daha zor durumda kalıyor ve şahıslardan su istiyor. Bu istek karşısında hiçbir şey yapmayan şahıslar gülmeye devam ediyor. Acının etkisini azaltmaya çalışan evsiz adam, duvarın arkasındaki çimleri kopararak onları yiyor.

Bu skandal görüntüler iki şahıs tarafından görüntüye alındı ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İlk paylaşımı Facebook üzerinden yapılan video kısa sürede 100 bin’den fazla kişi tarafından izlendi. Gelen yorumlarda bazı kullanıcılar bu videoyu överken bazı kullanıcılar tarafından çok sayıda da tepki geldi.

Sosyal medyada yayılan bu video için sonradan verilen bilgilerde, görüntülerin birkaç ay önce çekildiği iddiası da gündeme geldi ve geçtiğimiz günlerde tekrardan sosyal medyada yüklendiği bilgisi de iddia ediliyor. Bu skandal görüntüler ise uzun süre sosyal medyada gündemini koruyacak gibi görünüyor. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.