kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
STERLIN
40,8482
BITCOIN
$70.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Londra’da aşırı yağış ve fırtına sonucu hayat durdu

Londra’da aşırı yağış ve fırtına sonucu hayat durdu
06.06.2017
0
A+
A-

Londra’da bugün özellikle sabah saatlerinde artan yoğun yağış ve fırtına nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Özellikle aşırı yağmurun oluşturduğu göletler Londralıların işlerine gitmesini zorlaştırdı.

Yaşanan sıkıntı ve ulaşım güçlükleri, yolcular tarafından “kaos” olarak nitelendirilirken, yaşanan aksaklıklar sonucu özellikle sosyal medyada halkın tepkisi gecikmedi.

Binlerce Londralının etkilendiği ulaşım aksaklıkları sonucunda Londra Ulaşım Bakanlığı (TfL), sorunlardan birinin tren raylarına aşırı rüzgarın etkisi ile düşen ağaçların neden olduğu açıklandı.

Raylara devrilen ağaç sonrasında New Cross Gate ile Crystal Palace ve West Croydon arasında overground seferleri durdu.

Ulaşım hizmeti, bu sabah erken saatlerde White City’den Merkez Hattı’nın Ealing Broadway ve West Ruislip şubeleri boyunca askıya alındı ​​ve hattın tamamında gecikmelere neden oldu.

Güney Londra servislerinde aynı zamanda bir takım ayrı aksaklıkların da yaşandığı kamuoyuyla paylaşıldı. TfL, yaptığı açıklamada Brockley bölgesine düşerek yolu tıkayan bir ağacın Brockley, Honor Oak Park ve Forest Hill duraklarını tıkadığını belirtti.

Ayrıca, Canonbury’de bir sinyal arızası nedeniyle Highbury ve Islington ve Stratford arasındaki Hat üzerinde Overground’da ciddi gecikmelerin yaşandığı bildirildi.

Bir TfL sözcüsü tarafından yapılan açıklamada durumla ilgili gereken önlemlerin alındığını belirterek şunları söyledi:

“Bu sabah yaşanan aksaklıklardan dolayı yolcularımızdan özür dileriz. Servislerimizi raylara giren ağaçlardan temizlemek için askıya almak zorundaydık. Ekiplerimiz ağaçları kaldırmak ve yolcularımızın normal biçimde yolculuklarına devam etmeleri için olabildiğince hızlı davrandılar.”

Nitekim, TfL’in açıklaması yolcular tarafından tatmin edici bulunmazken, birçok yolcu sosyal medya mecrası Twitter üzerinden şikayetlerini paylaştılar.

Gelen tweetlerden birisi şöyleydi :  ” Trenler, gecikmeler ve kalabalık … TFL’nin hali bu olmamalı.”

Bir diğer tweet ise şöyleydi : “Her zamanki gibi sürünen bir hizmet ve yarım saatlik yolu 2 saatte gitmemize neden olan iptaller için TFL’ye çok teşekkür ederiz.”

Kaynak : ES

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.