kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
STERLIN
40,7720
BITCOIN
$70.672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

56 yaşındaki babaanne torununu doğurdu

56 yaşındaki babaanne torununu doğurdu
11.11.2022
0
A+
A-

ABD’de üst üste ikiz bebek doğuran Cambria Hauck isimli kadın bir daha hamile kalamayacağını öğrenince kayınvalidesi Nancy Hauck devreye girdi. Taşıyıcı annelik yapmayı kabul eden babaanne, oğlu Jeff’in bebeği Hanna’yı dünyaya getirdi.

ABD’nin Utah eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Cambria Hauck isimli kadın, sonuncusu eylül ayında olmak üzere üst üste ikiz bebekler doğurduktan sonra başka bir hamileliği taşıyamayacağını öğrendi. Son doğumun ardından plasenta inkreta (plasentanın rahim içinde kalması) durumu gelişen ve acil histerektomi Cambria yine de hamile kalmak istedi.

Cambria ve eşi Jeff, geçmişteki doğurganlık tedavilerinden sakladıkları embriyoları başka bir bebek için kullanmayı planladı ancak bunu da çok tehlikeli olduğunu öğrenince başka yollar aramaya başladı. Yeni bir çocuk sahibi olmak isteyen Cambria’nın imdadına 56 yaşındaki kayınvalidesi Nancy yetişti.

Beş çocuk annesi Nancy taşıyıcı annelik yöntemiyle torununu doğurabileceği teklifinde bulundu. Tıbbi değerlendirmelerinde yaşına göre çok iyi bir anne adayı olduğu belirlenen Nancy, embriyo transferinin ardından hamile kaldı. 9 saat doğum sancısı çeken Nancy, 2 Kasım’da Hanna’yı dünyaya getirdi. Hanna’nın 3 kilo 12 gram ağırlığında, 50 santim uzunluğunda olduğu öğrenildi.

Today Parents’a demeç veren Nancy, “Onlara bebeği taşımayı teklif ettim. Yaşlı olduğumu biliyordum. Bunun mümkün olamayabileceğini de biliyordum, fakat onlara bunu yapmaya istekli olduğumu söylemem gerektiğini hissettim. Çoğu insanın muhtemelen, ‘Aman Tanrım, bu bir çılgınlık’ diyeceğini biliyorum, fakat gerçek şu ki Nancy bize ilk geldiğinde hiç öyle hissetmedim. Tüm konuşmamız ve deneyimin bütünü oldukça huzurlu geçti…” dedi.

Hannah’nın annesi Cambria Hauck, cuma günü Instagram’da, “O burada ve kalbim patlayabilir. O, her yönüyle mükemmel” notuyla, kayınvalidesi Nancy Hauck’un doğum sonrası çekilmiş bir videosunu paylaştı.

Kaynak: Haberler
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.