kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
STERLIN
40,9498
BITCOIN
$70.397
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Uçaktaki yolcu önce Dua etti sonra pencereyi tekmeledi

Uçaktaki yolcu önce Dua etti sonra pencereyi tekmeledi
23.09.2022
0
A+
A-

Pakistan’dan Dubai’ye giden uçakta bir yolcu, koltukları yumruklamaya ve tekmelemeye başladı. Kabin görevlileri yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı ancak bu kez de uçağın camına tekme atarak kırmaya çalıştı.

Pakistan Uluslararası Havayolları’nın Dubai’ye giden uçağından bir yolcunun hareketleri ortalığı karıştırdı. Yolcu, uçak havalandıktan hemen sonra karışıklık çıkarmaya, koltukları yumruklamaya ve tekme atmaya başladı. Uçağın yeniden Pakistan’a dönmesini talep etti.

Koridora geçen yolcu yüksek sesle dua etmeye başlayınca kabin görevlileri adamın yanına gelerek onu koltuğuna oturtmaya başladı.

Çıplak ayaklı yolcu, kabin görevlileri müdahale ederken gömleğini de çıkardı. Kontrolünü kaybeden adamı sakinleştirmek için kaptan pilot devreye girdi. Dubai’deki hava kontrol birimiyle irtibata geçen kaptan, indiklerinde kargaşa çıkaran yolcu için güvenlik güçlerinden destek talep etti.

Bir türlü sakinleşemeyen yolcu, en sonunda içinde 160 yolcu bulunan uçağın penceresini tekmeleyerek kırmak istedi. Bu durum karşısında kabin görevlileri fiziksel güç kullanmak zorunda kaldı.

Havayolları sözcüsü Abdullah Khan yaptığı açıklamada ‘Check-in’den geçerken normal görünüyordu. Dönüş bileti ve Dubai’ye ziyaret vizesi vardı. Uçak kaldığında yüksek sesle ezan okumaya başladı ve kabin görevlileri bunu yapmamasını istedi.

Tedirgin olmaya başladı ve koridora çıkarak göğsünün üzerine yattı ve dua etmeye başladı. Yerine oturması istendi ama sonra uçağın penceresini tekmeledi. Doğru düşünemediği çok belliydi. Şiddete başvurmuş olması nedeniyle kurallar gereği koltuğuna bağlandı’ dedi.

Uçak Dubai’ye indiğinde kargaşa çıkaran yolcu tutuklandı. Ardından Pakistan’a geri gönderildi. Havayolu şirketi, yolcunun kara listeye alındığını açıklandı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.