kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2521
EURO
34,6997
STERLIN
40,3658
BITCOIN
$63.063
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Çarşamba Az bulutlu
20°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Türk koca vahşeti: Ayrılmak isteyen eşini infaz etti

Türk koca vahşeti: Ayrılmak isteyen eşini infaz etti
14.07.2022
0
A+
A-

Türkiye’deki kadın cinayetleri, Almanya’da da devam ediyor. İsmail G., ayrılmak isteyen 32 yaşındaki eşi Rümeysa G.‘yi takip edip başına ateş etti. Cani adam çocuklarının annesini tek kurşunla infaz etti. Saldırganın daha sonra Bosna Hersek’e kaçarak Almanya’daki yakınlarına mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Almanya’nın Stuttgart kentinde, eşinden ayrılıp Hollanda’ya ailesinin yanına yerleşmek isteyen iki çocuklu genç anne Rümeysa G. (32), son kez görüşmek istediği kocası İsmail G. (36) tarafından, otoparkta arabasının içinde infaz edildi.

Bir süredir ayrı yaşayan eşini, son bir görüşme için yanına gelmeye ikna eden İsmail G., onu tek kurşunla alnından vurarak öldürdü. Katil kocanın bir tanıdığı Bild Gazetesi’ne, “Beni aradı ve ‘Onu kafasından vurdum’ diyerek işi bitirdiğini ve cinayeti işlediğini söyledi” açıklamasında bulunda.

Katil kocanın, bir taksi tuttuğu ve 1800 Euro ödeyerek önce Bosna Hersek’e gittiği, oradan da Türkiye’ye geçtiği belirtildi. İsmail G.’nin oradan yakınlarını arayıp “Tamam, sorunsuz geldim” dediği belirlendi. Katil koca hakkında uluslararası yakalama kararı çıkarıldı.

TAKİP EDİP OTOPARKTA KATLETTİ

Pazartesi sabah işlenen korkunç cinayetin ardından genç kadının cesedi, Daimler otoparkındaki arabanın içinde bulundu. Kurşun kafasını delip geçmiş ve arabanın camını da parçalamıştı.

Genç annenin, kızları 8 yaşındaki Lina ile 2 yaşındaki Mina’yı iki gün önce anne-babasının yanına bıraktığı ve kocasıyla görüşmeye gittiği belirlendi.

Rümeysa G.’nin, kocasıyla konuştuktan sonra arabasına binip gitmeye çalışırken öldürüldüğü sanılıyor. Ayrılmayı hazmedemeyen kocanın onu takip ettiği belirlendi.

Rümeysa G.‘nin yakınlarına, altı ay önce ayrı yaşamaya başladığı kocasının kendisi için kabus olduğunu ve bir gün kendisini öldürmesinden korktuğunu anlattığı belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.