kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
STERLIN
41,0271
BITCOIN
$70.351
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

“Tinder Dolandırıcısı” sonunda konuştu: Sadece kızlarla tanışmak istemiştim

“Tinder Dolandırıcısı” sonunda konuştu: Sadece kızlarla tanışmak istemiştim
22.02.2022
0
A+
A-

Netflix’te yayınlanan ve yoğun ilgi gören Tinder Avcısı belgeseline konu olan Simon Leviev tepkiler karşısında adeta isyan etti.

Netflix üzerinden izleyicilerin karşısına çıkan Tinder Avcısı belgeseli inanılmaz bir dolandırıcılık hikayesine yer veriyor. Kendisini Tinder uygulaması üzerinden zengin bir elmas tüccarının oğlu olarak tanıtan İsrailli Simon Leviev, sayısız kadını etkileyip dolandırarak paralarını çalmıştı.

31 yaşındaki Leviev ise suçlamaları reddediyor. Kendisinin belgeselde gösterildiği gibi canavar olmadığını, aksine centilmen bir beyefendi olduğunu iddia ediyor.

Inside Edition’a konuşan Leviev, kendini asla zengin ve nüfuzlu birinin oğlu olarak tanıtmadığını iddia ediyor. Mağdurlarına göre ise durum tam tersi. Kendini önce zengin biri olarak tanıttığını, sonra da tehlikeli bir durumun içinde olduğunu ve bu durumdan
kurtulmak için birlikte olduğu kişilerden para sızdırdığını belirtiyorlar.

Suçlamada bulunan, Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm ve Ayleen Charlotte kurban durumunda olduklarını söylüyorlar. Leviev’in kendilerini özel jetler, yatlar ve lüks arabalarla cezbettiğini ve kendisinin bir milyarderin oğlu olduğunu söylediğini belirtiyorlar.

Ayyuka çıkan suçlamalar sonrasında Leviev’in sosyal medya hesapları kapatıldı, hapiste beş ay geçirdi ve Mayıs 2020’de ‘iyi halden’ serbest bırakıldı. Ardından, lüks bir hayatın tadını çıkaran fotoğraflarını Instagram’da paylaşmaya başladı. Fotoğrafları; yatlar, pahalı restoranlar, helikopter gezileri gibi aktiviteleri içeriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.