kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
STERLIN
41,0455
BITCOIN
$70.963
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Melania Trump’ın gizli ses kayıtları yayınlandı

Melania Trump’ın gizli ses kayıtları yayınlandı
02.10.2020
0
A+
A-

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın Meksika’dan ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocukları ile Noel hazırlıkları konusunda gizlice kaydedilen konuşmaları  yayınlandı.

Habere göre, gizlice yapılan kayıtlar Melania Trump’ın 2018’de danışmanlığını yapan Stephanie Winston Wolkoff’a ait.

Ses kaydında, Melania Trump, Trump’ın Meksika sınırını yasa dışı yollardan geçen aileleri çocuklarından ayırma politikası ile Noel hazırlıkları gibi geleneksel ABD başkanı eşi görevlerini yerine getirmesi noktasında kendisine yöneltilen eleştirilerden duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

Melania Trump, ses kaydındaki, “Suç ortağı olduğumu söylüyorlar. Onunla aynıyım, onu destekliyorum. Ben olduğum yerde yeterince yapamıyorum, yeterince söylemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ses kaydında Noel hazırlıklarıyla ilgili eleştirilere değinen Melania Trump, “Noel meseleleri üzerine biraz zaman ayırıyorum, biliyorsun. Noel malzemeleri ve dekorasyonları kimin umurunda? Ama benim bunu yapmam gerekiyor, değil mi? Tamam, Noel için çalıştığımı ve Noel’i planladığımı söylüyorum ve peki ailelerinden ayrılan çocuklar ne olacak?” şeklinde konuştu.

Melania Trump, göçmen çocukları anneleriyle yeniden bir araya getirmeye çalıştığını vurgulayarak, “Şansım yoktu, sürecin kanun yoluyla ilerlemesi gerekiyor.” dedi.

Ailelerinden alınan çocukların gözetim merkezlerinde uygun şartlarda misafir edildiklerini savunan Melania Trump, “Çocuklar, ‘Vay be kendi yatağım mı olacak? Yatakta mı uyuyacağım? Giysilerim için bir dolabım olacak mı?’ diyor. Bunu duymak çok üzücü ama kendi ülkelerinde buna sahip değillerdi, yerde uyuyorlardı. Orada güzelce bakılıyorlar. Ama biliyorsun, evet, ebeveynleriyle değiller, üzücü. Ama buraya tek başlarına, yasa dışı yollarla geldiklerinde bir şeyler yapmalısın.” değerlendirmesinde bulundu.

Melania Trump’ın Özel Kalem Müdürü Stephanie Grisham, yaptığı açıklamada, Wolkoff’un ses kaydını yayınlamasının “ifşa etmeme sözleşmesinin” bilerek ihlali olduğunu bildirdi.

Wolkoff’un Melania Trump hakkında kaleme aldığı “Melania ve Ben: First Lady ile Arkadaşlığımın Yükselişi ve Düşüşü (Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady) adlı kitapta Melania Trump’ın üvey kızı Ivanka Trump ile ilişkisinden evliliğine ve hükümet politikalarına kadar birçok konuda ses getirecek noktalara değindiği belirtiliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.