kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5028
EURO
34,7753
STERLIN
40,6205
BITCOIN
$63.582
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

7 yıldır komada olan Schumacher, tamamen bitkisel hayata geçti

7 yıldır komada olan Schumacher, tamamen bitkisel hayata geçti
21.09.2020
0
A+
A-

Kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası 7 yıldır komada olan unutulmaz Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in tamamen bitkisel hayata girdiği öğrenildi. İsviçreli beyin cerrahı Erich Riederer, daha önce en azından gözünü kırparak tepki verebilen sporcunun şu an sadece nefes alıp verdiğini açıkladı.

2013 yılında geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve bu tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi gören Formula 1 pilotu Michael Schumacher için dikkat çeken bir açıklama geldi. İsviçreli beyin cerrahı Erich Riederer, sadece nefes alıp verebilen unutulmaz ismin tamamıyla bitkisel hayata geçtiğini dile getirdi.Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher bir kez daha gündeme geldi. 2013 yılında yaptığı kaza sonrası bitkisel hayata giren ve karşındaki insanların hareketlerine gözünü kırpıp yanıt verebilen Alman pilot, bu yetisini de kaybetti.Fransa’nın RMC kanalı, Schumacher’in tedavi süreciyle ilgili bir belgesel hazırladı. Bu belgeselde Schumacher’in son durumuna değinen beyin cerrahı Erich Riederer, “Bence Schumacher bitkisel hayatta. Uyanık, etrafında olanı görebiliyor ama yanıt veremiyor. Nefes alıyor, kalbi atıyor, muhtemelen oturabiliyor da ama hepsi bu. Bundan fazlasını yardım almadan yapabildiğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“AMELİYAT İÇİN ÇOK FAZLA BEKLEDİLER”

“Michael Schumacher; Gerçeğin Peşinde” isimli belgesele konuşan İsviçreli cerrah Riederer, “Beyin cerrahları, böyle durumlarda hep ‘Zaman beyindir.’ derler. Yani hemen harekete geçmeniz gerekir. Bence Schumacher için çok fazla beklendi. Beynin rahatlamasını beklerken geçen sürede beyin maddelerinin de yok olması olasıdır” diye konuştu.Yayınlanan belgeselde Schumacher’in geçirdiği kaza sonrası Grenoble’da hastaneye kaldırılışından ilk ameliyatına, Fransa’dan İsviçre’ye nakledilişine kadar çeşitli olaylar detaylarıyla anlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.