kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5837
EURO
34,7934
STERLIN
40,3228
BITCOIN
$64.148
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Ünlü cinsellik uzmanından erkeklere üç ‘erotik’ sır

Ünlü cinsellik uzmanından erkeklere üç ‘erotik’ sır
03.01.2020
0
A+
A-

Avustralyalı cinsellik uzmanı Nadia Bokody, bir kadını tahrik etmenin üç yöntemini anlattı. Bokody’nin iddiasına göre; erkekler bunu parmaklarını bile oynatmadan yapabilir.

Youtube’dan yayınladığı son videoda Bokody, kadınların cinsel olarak uyarılmasıyla ilgili bilgiler verdi. 195 bin takipçisine hitaben konuşan Bokody, “Genelde, uyarılma hakkında düşündüğümüzde ya da sekse hazır olduğumuzda fiziksel dokunuşu düşünme eğilimi gösteriyoruz” dedi.

Fakat gerçekte bilhassa kadınlar için fiziksel dokunuş süreci öncesinde birçok cinsel uyarılma süreci yaşanabileceğini aktaran Bokody, “Bu süreçlerin nasıl çalıştığını ve kilidi nasıl açacağınızı bilirseniz, kadınların cinsel olarak sizi arzulamasını sağlayabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Ünlü porno yıldızı her şeyi bırakıp yeni bir hayata yelken açtıSÜRPRİZ UNSURU ÇOK ŞEHVANİ

Kadınları tahrik etmenin sırlarını veren Bokody, “Daha nazik olun” önerisinde bulunurken, “Anlaşılma duygusu gerçekten insani bir ihtiyaç. Hepimiz doğuştan birilerinin bizi anlamasını istiyoruz. Bir erkek seksi erteleyip bir kadın olarak sizi anlamak için zaman harcadığında, bu son derece etkileyici ve tahrik edici” değerledirmesi yaptı.

İkinci ipucu olarak Bokody, “Kadınların kendilerini özel hissetmesini sağlayın” diyerek, bunun en iyi yolunun bir buluşma planı yapmak olduğunu söyledi. “Onun güzel kıyafetler giyeceği ve makyaj yapacağı bir organizasyon ayarlayın” diyen Bokody, “Göz kamaştırmayı seviyoruz. Kadınlar için sürpriz unsuru çok şehvetli, çok seksi” ifadelerini kullandı.

Bokody’nin son sırrı ise “övgüler dizmek”. Komplimanların mucizeler yaratacağını söyleyen Bokody, “Ne kadar seksi olduğunu bilmesini sağlayın, ona iltifat edin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.