kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5243
EURO
34,8093
STERLIN
40,7600
BITCOIN
$63.803
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Banka soygunu için kazdığı tünelin altında kalan adam saatler sonra kurtarıldı

Banka soygunu için kazdığı tünelin altında kalan adam saatler sonra kurtarıldı
12.08.2022
0
A+
A-

İtalya’nın başkenti Roma’da banka soygunu için kazıldığı sanılan bir tünel çökünce cadde ortasında dev bir çukur oluştu. Enkaz altında kalan tünelde sıkışan bir adam sekiz saat süren bir operasyonla kurtarıldı.

Vatikan yakınlarındaki 11. Innocenzo Caddesi’nde dün asfalt yolda çökme meydana geldi.Yaklaşık altı metre derinliğinde bir çukur oluşan yolun altına bir tünel kazıldığı görüldü.

Yıkılan yolun enkazıyla tıkanan tünelden yardım çığlıkları geliyordu.İlk başta bir yol işçisi olduğu sanılan adamı kurtarmak için itfaiye de dahil yaklaşık 30 kişilik bir kurtarma ekibi çağrıldı.

Kurtarma görevlileri, adamı enkaz altından çıkarabilmek için paralel bir tünel kazdı, bu esnada adama oksijen ve sıvı gıda desteği sağlandı.Sekiz saat kadar süren zorlu bir operasyonla kurtarılan adam yaralı bir halde hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemelerde, boş bir mağazadan başlayan tünelin bir banka yakınlarına ilerlediği belirlendi. Çete üyesi oldukları tahmin edilen 3 kişi gözaltına alınarak sorgulandı.

“Film gibi vurgun girişimi trajediye dönüşüyordu”

Ansa haber ajansına göre çetenin, İtalya’da tatil dönemi olması nedeniyle şehirlerin büyük oranda boşaldığı gelecek hafta sonunda bir banka soygunu yapmayı planladığı ihtimali üzerinde duruluyor.Ansa, haberde, “Film gibi vurgun girişimi neredeyse trajediye dönüşüyordu” diye yazdı.

La Repubblica gazetesine konuşan mahalle sakinleri, son haftalarda bölgede çok sayıda soygun yaşandığını söyledi.

Mahallelilerden biri de, tünelin girişinin bulunduğu boş mağazadan günlerdir akşam saatlerinde inşaat çalışmasına benzer sesler geldiğini anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.