kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
STERLIN
41,0810
BITCOIN
$70.904
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İspanyol öğretmen kostümüyle öğrencilerini şaşkına çevirdi

İspanyol öğretmen kostümüyle öğrencilerini şaşkına çevirdi
27.12.2019
0
A+
A-

İspanya’da üçüncü sınıf öğrencilerine fen bilgisi, sosyal bilimler, sanat, İngilizce ve İspanyolca dersleri veren Veronica Duque’ün geçen hafta sınıfta giydiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu… Kadının kıyafeti öğrencileri şaşkına çevirdi.

On beş yıldan beri İspanya’da ders veren 43 yaşındaki Veronica Duque sosyal medyayı birbirine kattı.

Üçüncü sınıftaki öğrencilerine fen bilgisi, sanat, İngilizce, İspanyolca ve sosyal bilimler dersi veren Veronica Duque geçen hafta sınıfa girince herkesi şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar hakkında öğretmen, “Öğretmenler hakkındaki yanlış algıyı yıkmak istiyorum” dedi.

Öğretmen eğitim aşkıyla sınıfa özel bir kostümle girdi. Kostümde “çırılçıplak” görülen ve vücudunun en ince detayının bile seçilebildiği Duque’un görüntüleri önce sosyal medyada daha sonra da uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. Duque’ün kostümünde iç organların yerleri ve detaylarının rahatlıkla görülebilmesi sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı. Fakat öğretmenlerini bu şekilde gören bazı öğrencilerin korktuğu da açıklandı.

Öğretmenin eşi, “Böyle bir kadınla evli olduğum için çok şanslıyım” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Duque, “İnternette gezerken bütün vücudu kaplayan bir mayo reklamı gördüm. Bu mayoyu eğitim amaçlı kullanabileceğimi düşündüm zira çocukların iç organları kafalarında şekillendirmesinin ne kadar zor olduğunu biliyordum. Denemekten zarar gelmez diye düşündüm” dedi.

Kadının kocası fotoğrafları sosyal medyada paylaşırken, “Bu fikir yanardağına hayranım ve bu kadının eşim olmasından dolayı çok şanslıyım. Bugün öğrencilerine insan bedenini çok ilginç bir şekilde anlattı ve çocukları da oldukça korkutmuş” ifadesini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 60 bini aşkın sosyal medya kullanıcısı bu fotoğrafları beğenirken on binlerce insan da bu fotoğrafları kendi arkadaşlarıyla paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.