kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,2333
EURO
37,0062
STERLIN
44,4621
BITCOIN
$67.340
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı az bulutlu
17°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Londra’nın kuzeyinde trafik kazasında hayatını kaybeden Sait Ali Şahin toprağa verildi

Londra’nın kuzeyinde trafik kazasında hayatını kaybeden Sait Ali Şahin toprağa verildi
22.10.2024
0
A+
A-

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki Wood Green semtinde, yoğun trafikli bir caddede karşıdan karşıya geçerken bir arabanın çarpmasıyla hayatını kaybeden 51 yaşındaki Sait Ali Şahin, Türkiye’de toprağa verildi.

Sait Ali Şahin, 12 Ekim’de saat 16.30 sularında, Wood Green metro istasyonu önünde, Türk dönercisi Daddy Döner salonu önünden hızlı adımlarla karşıya geçmek isterken bir aracın hızla çarpması sonucu havaya savrulmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis yetkilileri kazadan sonra araç sürücüsünün kaçmadığını, tehlikeli araba kullanmak ve ölüme neden olmak şüpheleriyle tutuklandığını açıklamıştı.

7 YILDIR LONDRA’DA YAŞIYORDU

Şahin, cuma günü İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde (İAKM-Cemevi) düzenlenen cenaze töreni ardından Türkiye’de toprağa verildi.

Cemevindeki Hakk’a uğurlama erkanını İnanç Kurulu Üyesi Doğan Erdoğan yürüttü. Rızalık alınmasının ardından iki çocuk babası Şahin’in cenazesi Sivas’ın Divriği ilçesinde defnedilmek üzere Türkiye’ye gönderildi. Şahin, gözyaşları arasında pazar günü toprağa verildi.

Yedi yıldır Londra’da yaşayan ve bir şirkette pazarlamacı olarak çalışan, aynı zamanda Enfield Alevi Kültür Merkezi öğretmenlerinden Sait Ali Şahin bir yıldır İngiliz vatandaşlığına sahipti.

AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Şahin için Cemevinde düzenlenen cenaze törenine merhumun eşi Melek Şahin, çocukları Emre- Elif Şahin, ağabeyi Ali Şahin ve eşi Özlem Şahin, kızkardeşi Nuray Kalafat ve eşi Türker Kalafat hazır bulundu.

İAKM-Cemevi Başkanı İbrahim Has, BAF Eşit Başkanı Dilek İncedal, Enfield Alevi Kültür Merkezi Başkanı Fatma Yıldırım Polat, BAF Kurucu Başkanı İsrafil Erbil’in yer aldığı dernek yöneticisi, çok sayıda iş insanı ve sevenleri katıldı. Törende Dursun Can Çakın ve  Ersoy Tan, Aşık Veysel’den 2 devriye söyledi.

Tören sonunda Şahin Ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti

Haber ve resiler: Halil YETKİNLİOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.