Site icon Londra Gazete

Osmanlı Kaligrafisi Londra’da konuşulacak

Osmanlı Kaligrafisi Londra’da konuşulacak Londra’da Osmanlı Kaligrafisi üzerine konuşulacak. ‘Kağıt ve Kalem’ başlığı ile yapılacak etkinlikte Nuria Garcia Masip ve Gulnaz Fatima Mahboob konuşmacı olarak katılacak. Yunus Emre Kültür Merkezinin ev sahipliği yapacağı konuşma 11 Mart Cuma günü saat 17.30’da başlayacak. Ücretsiz olan etkinliğe internet üzerinden kayıt olan kişiler katılabilecek. Osmanlı Döneminde yazı ve hat sanatı üzerine yapılacak sohbete ilginin yoğun olması bekleniyor. Nuria Garcia Masip ve Gulnaz Fatima Mahboob’un konuşmalarının ardından Türk mutfağından lezzetler katılımcılara ikram edilecek.

Londra’da Osmanlı Kaligrafisi üzerine konuşulacak. ‘Kağıt ve Kalem’ başlığı ile yapılacak etkinlikte Nuria Garcia Masip ve Gulnaz Fatima Mahboob konuşmacı olarak katılacak.

Yunus Emre Kültür Merkezinin ev sahipliği yapacağı konuşma 11 Mart Cuma günü saat 17.30’da başlayacak. Ücretsiz olan etkinliğe internet üzerinden kayıt olan kişiler katılabilecek. Osmanlı Döneminde yazı ve hat sanatı üzerine yapılacak sohbete ilginin yoğun olması bekleniyor. Nuria Garcia Masip ve Gulnaz Fatima Mahboob’un konuşmalarının ardından Türk mutfağından lezzetler katılımcılara ikram edilecek.

Exit mobile version