Site icon Londra Gazete

LAPS fotoğraf kulübü ilk sergisini açtı

LONDRA’DA yaşayan amatör ve profesyonel fotoğrafçıların bir araya gelerek oluşturduğu Londra Alternatif Fotoğraf Topluluğu (London Alternative Photography Society, LAPS) ilk sergisini açtı.

Türk Kürt Toplum Dayanışma Merkezi (Day-Mer) tarafından bu yıl 29.’su gerçekleşen Day-Mer Kültür ve Sanat Festivaline katılan LAPS üyeleri “Şehrin anlatılmayan hikayesi” adlı sergisi ile büyük beğeni topluyor.

Day-Mer’in Tottenham’da bulunan Kuzey Londra Toplum Merkezinde 6 Haziran Çarşamba akşamı başlayan festival resepsiyonuyla sergilenmeye başlayan LAPS üyelerine ait fotoğraflar 1 Temmuz Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

“Dünyanın en multi-kültürel yapıya sahip metropollerinden biri olan Londra’nın kentsel dönüşümün kıskacında kalmış olan kültürünü sizlere kendi objektifimizden sunuyoruz. Sokakta yaşayan evsizlerinden, modernleşmeye kurban edilmiş mimarisine, sokak hayvanlarından, yeşile hasret beton yığınları arasında büyüyen çocuklarına bir Londra hikayesi…” cümleleri ile sanatseverlerle buluşan LAPS üyeleri Londra’nın farklı yüzünü sergiliyor.

UFUK KIRAY’LA SÖYLEŞİ

LAPS fotoğraf sergisi video konferans yöntemiyle profesyonel kurgu fotoğrafçısı Ufuk Kıray ile 29 Haziran Cuma akşamı saat 7’de toplumsal meselelerin fotoğrafa aktarılması üzerine söyleşi yapılacak.

Londra’nın anlatılmayan hikayesine tanık olmak için 22 Moorefield Road, London N17 6PY adresinde yer alan Kuzey Londra Toplum Merkezindeki sergiyi ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version