Site icon Londra Gazete

‘Bulanık Çizgiler’ tiyatro severleriyle buluşuyor

TÜRKÇE konuşan kadınlar tarafından üretilen, yönetilen ve canlandıran tiyatro oyunu, 14, 15 ve 16 Haziran akşamı tiyatro severleriyle Etcetera Tiyatro salonunda buluşuyor.

“Bulanık Çizgiler” adlı tiyatro oyunu, kadınların cinsel istismar sonrası yaşadığı etkileri ve kimlik değişimini konu alıyor.

Oyunun prodüksiyonunu yapan Seren Ahmet, tiyatro oyunu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı:

“Bulanık Çizgiler adlı oyunumuz ile hareketin ve şiirsel dilin unsurlarını kullanarak sahneye yansıtmaya çalıştık, Cinsel istismarın etkilerinden sonra kadınların kimlik değişimini konu alan ‘Bulanık Çizgiler’ adlı tiyatro oyunumuz ile yaşadığımız çağın sorunlarını yansıtmaya çalıştık. Cinsiyet dilinin bulanıklaştığı bir nesilde yaşıyoruz, böylesi bir durumda kadınlar, cinsel istismar sonucunda ciddi yönden etkileniyor. Bizde bunu tiyatro oyunuyla topluma yansıtmaya çalıştık.”

Yönetmenliği Janise Sadik’in yaptığı ve Seren Ahmet, Isabele Hernandez ve Makenna Guyler’lerin canlandırdığı tiyatro oyunu Etceterea Tiyatro salonunda, saat 7’de gerçekleşecek. Adres – 265 Camden High Street, NW1 7BU Bileti satın almak için – www.ticketea.co.uk/tickets-theatre-blurred-lines/

Exit mobile version