Site icon Londra Gazete

Kıbrıslı Türk Hüseyin Kanatlı kitap tanıtımı için Londra’da

 

 

ÖZELLİKLE Kıbrıs toplumunun yakından tanıdığı, uzun yıllar radyo programları sunan ve televizyon sunuculuğu yapan Hüseyin Kanatlı çıkarmış olduğu kitabı için Londra’da düzenlenecek olan imza gününe katılacak.

Kitap tanıtımı ve imza gününü Londra’da yaşayan ve Hüseyin Kanatlı’yı çok sevdiğini söyleyen Yazar Osman Balıkçıoğlu düzenliyor.  Balıkçıoğlu etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Ağabeyimiz, usta ismimiz Hüseyin Kanatlı’nın geçen yıl çıkan “Uçan Yıllar” isimli kitap tanıtımı için böyle bir organizasyon düzenlemeye karar verdik. Herkesin okuması gereken harika bir kitap. Hem onu sevenleri ile buluşturmak hem de bir imza günü yapmak adına böyle bir etkinlik düzenliyoruz. 5 Kasım Pazar günü Saat 13:00 – 16:00 arası Londra Toplum Merkezi’nde (CTCA) düzenlenecek olan kitap tanıtımı ve kokteylimize tüm toplumumuzu davet ediyorum.”

HÜSEYİN KANATLI KİMDİR?

Kıbrıs Türkü’nün ilk sunucusu olarak bilinir. Radyocu, yayıncı, basınla yakından ilgili… Ama bilinmeyen yanları da var. O, aslında bir öğretmen, Öğretmen Koleji mezunu bir ilkokul öğretmeni… Ve edebiyat, müzik tutkunu… Çok okuyor, klasiklere meraklı. Keman çalıyor, beste yapıyor, şarkı söylüyor. Son olarak yazdığı ve ilgi gören “Uçan Yıllar” isimli kitabın da yazarı kendisi.

Exit mobile version