Site icon Londra Gazete

TWPA’de ‘Kelebeklerin Dansı’ kitap tanıtımı

SONAY Yakup Yakupsoy’un, Mayıs Kelebekleri hakkında yaptığı bilimsel araştırmaları hayal gücüyle birleştirerek yarattığı hikaye; sürükleyici, eğlendirici ve ders verici bir kitap aynı zamanda.

Çocukların doğa ve hayvan sevgisini geliştirip derinleştiren, onların çocuk dünyasındaki kıskançlık gibi insani duyguları maceralarla süsleyerek işleyen ve hatalarından dersler çıkartarak doğru yolu bulmayı öğreten bir hikaye Kelebeklerin Dansı. Gizemli ve heyecanlı maceralarla dolu kitapta her maceranın sonunda hem çocuklar hem de büyükler için alınacak dersler var.

“Kelebeklerin Dansı” kitabı, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü, Talim ve Terbiye Dairesi tarafından incelenmiş ve kitabın içeriğinde öğrencilerin pedagojik gelişmelerini olumsuz yönde etkileyecek herhangi bir unsurun olmadığı belgelenmiştir. 1 Ekim 2016 yılında Khora Yayınlarından çıkan “Kelebeklerin Dansı” Sonay Yakup Yakupsoy’un üçüncü kitabı. TWPA, 20 Ekim Cuma günü Saat 11:00- 12:00’de bu güzel kitabın tanıtımına ev sahipliği yapacak. Adres: 4 Willoughby Road, Hornsey, London N8 OHR .Tel: 020 8340 1600

 

 

 

 

 

Exit mobile version