Site icon Londra Gazete

“Uzaktan Gazel Okuyan Adam” Londra’da okuyucusuyla buluşacak

Usta tiyatrocu ve yazar Osman Balıkçıoğlu, fıkralarının ve düşünce yazılarının derlendiği son kitabı “Uzaktan Gazel Okuyan Adam”ı Londra’da okuyucusuna tanıtacak.

3 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da Wood Green Grand Palace’da gerçekleşecek bir resepsiyonla kitabını okuyucuyla buluşturacak olan Balıkçıoğlu, içerisinde fıkraları, anektodları, değerlendirmeleri ve siyasi yorumların bulunduğu kitabının çıkış noktasını ve amacını anlatırken, aynı zamanda tanıtım dahilinde kitaplarını imzalayacak. 10 Pound’a satılacak olan kitapların 2 Pound’unun da hayır kurumlara bağışlanacağını belirten Balıkçıoğlu, Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada resepsiyon aracılığı ile okuyucusuyla tekrardan buluşacak olmanın mutluluğu ve heyecanını paylaştı.

“Yıllarca sosyal medyada yazdığım fıkraların bir araya toparlanması ile oluşan bu kitapta, aynı zamanda kendi tarzım olan İngilizce/Türkçe satırlara da yer verdim. Kıbrıs-Türkiye arası değerlendirmelerin ağırlıkta olduğu bu projeyi uzun zamandır hayata geçirmek istiyordum, sonunda oldu.” diyen Balıkçıoğlu, resepsiyonun tüm topluma açık olduğunu belirtti.

Exit mobile version