Site icon Londra Gazete

Konya ve Karaman tanıtıldı

 

Konya ve Karaman Mevlana Kalkınma Ajansı heyeti İngiltere ziyareti kapsamında TBCCI Yönetim Kurulu Başkanı Emma Edhem’le de görüştüler.

 

Konya ve Karaman illerinde kamu, özel sektör ve STK’lar arasındaki işbirliğini geliştirerek bölgesel gelişmeye katkıda bulunmayı hedefleyen  Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) heyeti İngiltere’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

MEVKA Başkanı ve Konya Valisi Muammer Erol, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve işadamları ile kurum yöneticilerinin yer aldığı heyet, Londra, Birmingham, Manchester ve Liverpool şehirlerinde temaslarda bulundu.

30 Kasım-06 Aralık tarihleri arasında yapılan ziyarette heyet, Tower Hamlet Belediyesi, Londra Ticaret ve Sanayi Odası, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, Black Country Ticaret Odası, Manchester Yatırım Ajansı, Liverpool Ticaret Odası ve Liverpool Vision kurumlarına ziyaretlerde bulundu.

Birmingham Şehir Konseyi Başkanı Lord Mayor Shafique Shah, Manchester Şehir Konseyi Başkanı Lord Mayor Susan Cooley tarafından da kabul edilen heyet, görüştüğü kişi ve kurum temsilcilerine Konya ve Karaman’a ilişkin bilgiler aktardı.

Exit mobile version