Site icon Londra Gazete

UETD UK Antalya’da çalıştaya katıldı

h1p-2

UETD UK yöneticileri Avrupa’da 32 bölgeden 190 delegenin katılımıyla Antalya’da gerçekleşen 4. UETD yıllık çalıştayına katıldı.

Birleşik Krallık faaliyet gösteren Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Bölge Sekreteri ve Bölge Başkanın yanı sıra Bristol ve Portsmouth Şube Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen çalıştayda, gelecek sene İngiltere’de geçekleştirilecek etkinlik takviminde rol alacak davetlilerle ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca diğer UETD bölgeleri ile tecrübe ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

UETD UK Başkanı Dr. Turhan Özen yaptığı açıklamada son derece faydalı bir çalıştay olduğunu UETD UK’nin her geçen gün daha gelişip büyüdüğünü söyleyerek, önümüzde ki yıl için İngiltere’de yeni şubeler açılacağını duyurdu. UETD’nin siyasal, eğitimsel, kültürel ve sosyal etkinliklerinin planlamasının yapıldığını aktaran Özen, bu faaliyetlerin yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Çalıştayın ilk iki gününde Türkiye siyasetinin önde gelenleri ile görüşmeler ve bilgi alışverişi yapılırken, son gün ise teşkilat içi eğitimler gerçekleştirildi.

Exit mobile version