Site icon Londra Gazete

Türkçe mezunları sertifikalarını aldı

13620160_10154059075609930_5394775658060833230_n

Kuzeybatı İngiltere Türk Toplum Derneği tarafından Manchester’da kurulan North West Turkish Academy Türkçe eğitiminde ilk yılını başarılı bir şekilde tamamladı.

North West Turkish Academy öğrencilerine sertifikaları bir törenle dağıtıldı. Hem çocuk hem yetişkinlere Türkçe dersi veren okul başarılı oluşunu azimle çalışan gönüllü ekibin yanı sıra velilerle kurulan sıcak aile ortamına ve velilerin isteklerinin öncelikli olmasına bağlıyor.

Dernek başkanı Gülçin Bulut kapanış konuşmasında: “Okulumuz North West Turkish Academy 2015-2016 eğitim öğretim yılına öğrencilerimizin başarılarını kutladığımız yılsonu partisi ile veda etti. Bütün öğrencilerimizle, tüm yıl boyunca derslerinin yanında Türkçe derslerini de ihmal etmeyip, cumartesi günlerini Türkçeyi ve Türk kültürünü öğrenmeye ayırdıkları için ve özveriyle bu yılı başarıyla tamamladıkları için çok gurur duyuyoruz. Çocuklarının eğitimini ve gelişimini önemseyen tüm bilinçli velilerimize de emekleri için teşekkür ediyoruz. Okulumuzda Türkçe öğreten değerli öğretmenlerimiz Serap Adair, Erdal Akçora, Müge Purvis’e ve dernek yönetim kurulumuzdan Kürşat Uysal’a teşekkürü bir borç bilirim. Yıl içinde düzenlenen okul aktivitelerinde emek veren yardımcı olan tüm dostlarımıza da gönülden teşekkür ediyoruz. Bu yıl hepimize işbirliği, yardımlaşma ve ekip ruhu ile nasıl güzelliklere imza atılabileceğini gösterdi. Önümüzdeki dönemde de okulumuzu ve dolayısıyla toplumumuzu güçlendirmek için tüm dostlarımızı derneğimize, okulumuza ve etkinliklere katılmaya davet ediyoruz. Ağustos ayında yeni dönem kayıtlarımızın açılacağını da duyurur, iyi bir yaz tatili geçirmenizi dileriz.” dedi.

Exit mobile version