Site icon Londra Gazete

Öğrencilerin şiir yarışması heyecanı

DSC_0758

Enfield’de eğitim hizmeti veren Chesterfield Türkçe Konuşan Toplumlar Okulu’nda şiir yarışması coşkusu yaşandı. Okul binasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler, 16 Mart tarihinde, Londra’da faaliyet gösteren tüm Türk okulları arasında düzenlenecek şiir yarışmasında okullarını temsil edecekler.

Okul öğrencilerinin yanısıra, aileler ve bölgede yaşayan insanların katıldığı şiir yarışması iki kategoride gerçekleştirildi. 2003 ve sonraki tarihlerde doğmuş olan küçükler ve 1997-2002 tarihleri arasında doğmuş çocukları kapsayan büyükler olmak üzere iki ayrır kategoride yapılan yarışmalara toplam 21 öğrenci katıldı.

Okul öğretmenlerinin oluşturduğu jüri önünde yarışan öğrenciler gösterdikleri performansla izleyicilerden bol alkış aldılar. Yarışma sonunda küçüklerde İlayda Karadağ, Beyza Kılınç ve Eliz Pirgot dereceye girereken büyüklerde Bedriye Koçakgöl, Mehmet Koçakgöl ve Dilan Kırdağ ilk 3’e girdiler. Birinci olan öğrenciler 16 Mart’ta Yunus Emre Türk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan şiir yarışmasında Chesterfield Türk Okulu adına yarışacaklar.

Exit mobile version