Site icon Londra Gazete

Day-Mer Gençlik Gecesi bu yıl Londra’yı sallayacak

 

Oktay Cinpolat-Ceren Kardelen Sağır

Her yıl düzenlenen Day-Mer Festivali kapsamında gerçekleşen Gençlik Gecesi bu yıl da Londra’da büyük ses getirecek.

Türk ve Kürt gençleri yıllardır bir araya getiren Day-Mer Festivali Gençlik Gecesi’nde gençlerin karşı karşıya kaldığı sorunlar ele alınacak ve bir birinden güzel konserler gerçekleşecek. Gece hakkında gazetemize konuşan Ceren Kardelen Sağır ve Oktay Cinpolat, The People’s Assembly’den gelen ve Day-Mer Gençlik Komisyonundan katılan konuşmacıların bugünün gençlerinin karşılaştıkları ve yarın iş insanlarının karşılaşacakları sosyal ve ekonomik sorunları ele alacaklarını ve O Ses Türkiye birincisi Emre Sert Kaya, Duygu Düşmez ve Anıl Duman’ın sahne alacağı konserlerin gerçekleşeceğini söyledi.

Tamamen gönüllü gençler tarafından organize edilen gece, kolektif bir çalışmanın eseri olarak ortaya çıkacak. Ücretli bir eğlence gecesi olacak etkinliğin herhangi bir kar amacı gütmediğini açıklayan Cinpolat ve Sağır, bilet satışlarından elde edilen paranın ücretleri karşılamadığını hatta zararda olduklarını fakat amaçlarının gençlerle bir araya gelerek bir dayanışma ortamı yaratmak olduklarını belirttiler.

Shoreditch Town Hall’da 26 Haziran Pazar saat 18.00’de gerçekleşecek olan Gençlik Gecesi’nin biletleri Day-Mer, Capital Restaurant, Köşk Restaurant, Tad Restaurant, Right Holidays ve Limonata Cafe’de 20 pounda satılırken, kapıda 30 pounda satılacak. Detaylı bilgi için 020 7275 8440 ve 0740 5846416 numaralı telefon numaraları aranabilir.

Exit mobile version