Site icon Londra Gazete

Londra’da bir Türk feci şekilde öldürüldü

aaa
Londra’da Salı akşamı evinden teravih namazı için çıkan Kayseri Çiftlik’li Mehmet Değerli, darbedilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Polisin aile çevresine verdiği bilgiye göre olay Londra’nın Dalston bölgesinde Kingsland High Street yakınlarında gece saat 11.00 sularında meydana geldi. Polisin, olayın şüphelisi  olarak bir kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan ve çevresinde yardımseverliği ile tanınan Mehmet Değerli, bir arkadaşının aile içi problemine yardımcı olmaya çalıştığı öne sürüldü.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, Mehmet Değerli’nin  namaza gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra darbedilerek öldürülmüş olduğu tahmin ediliyor.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Polis, Mehmet Değerli’nin feci şekilde hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntülerini tespit etti. Görüntülere göre, Mehmet Değerli, feci şekilde darp edildi. Olay çevre sakinleri tarafından da duyuldu ve polise bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden iki çocuk babası Mehmet Değerli, Hackney Homerton Hastanesi’ne kaldırıldı. Değerli’nin otopsi yapıldıkdan sonra toprağa verilmesi bekleniyor.

Exit mobile version