Site icon Londra Gazete

Ahmet Hakan İngiliz Parlamentosu’nda konuşacak

Gazeteci, yazar Ahmet Hakan.

Gazeteci, yazar Ahmet Hakan.

Türkiye’nin tanınmış gazeteci yazarlarından Ahmet Hakan, CEFTUS’un davetilisi olarak İngiltere Parlamentosu’nda konuşacak.

Londra merkezli çalışmalarını sürdüren düşünce kurulusu Türkiye Araştırmaları Merkezi (CEFTUS) geçtiğimiz hafta “Türkiye’de Demokratsız Demokrasi” konusunu Bahçesidir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Esmer ile gerçekleştirmişti. Türkiye siyasetini yakından takip eden ve bunun üzerine çalışmalar yapan CEFTUS, 9 Haziran Perşembe akşamı saat 7 ile 9 arası Britanya Parlamentosu’nda ünlü gazeteci Ahmet Hakan’ın katılacağı “Türkiye’de siyasi değişimler ve geleceğe dair potansiyel senaryolar” başlıklı bir konuşma düzenleyecek.

İsçi Partili Milletvekili Neil Coyle’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantıya yoğun ilgi beklendiğini belirten CEFTUS direktörü İbrahim Doğuş, katılmak isteyenlerin www.ceftus.org adresi üzeri kayıt yapabileceklerini açıkladı.

Hürriyet gazetesinde köse yazarlığını sürdüren Ahmet Hakan, son yıllarda Türkiye’de çok konuşulan yazarlardan biri olmasının yanı sıra Türkiye’de son genel seçimlerde uğradığı saldırılarla gündeme gelmişti.

Exit mobile version