Site icon Londra Gazete

Kıbrıslı Türk Hekimler Birliği Londra’da konser düzenliyor

Arman Ratip'in vereceği konserin posteri.

Arman Ratip’in vereceği konserin posteri.

İngiltere’de faaliyet gösteren Kıbrıslı Türk Hekimler Birliği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Londra Temsilciliği aracılığıyla bir konser düzenleyecek.

Kıbrıslı Türk piyanist ve besteci Arman Ratip, 6 Şubat Perşembe akşamı saat 19:30’da Piccadilly’deki ‘St. James’s Church’de resital verecek. Sanatçının kendi bestelerinden oluşan konser  197 Piccadilly, W1J 9LL adresinde gerçekleşecek.

Dr. Tahsin Bilginer, Oya Tuncalı’ya teşekkür etti.

Konseri izlemek isteyenlerin yer bulabilmek için telefon veya email ile davetiye temin etmelerini öneren Bilginer, Birliğin bu ve benzeri etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti. Ücretsiz olan etkinliğe katılmak isteyenlerin, derneğe  07780760895 numaralı telefondan veya tcddauk@gmail.com e-posta adresinden ulaşmaları ve davetiye talep etmeleri gerekiyor.

İngiltere’de farklı tıp kuruluşlarında mesleğini icra eden doktor ve diş hekimleri olarak Kıbrıs Türk Kültürünü tanıtacak etkinlikler düzenleyeceklerini hatırlatan dernek başkanı Dr. Tahsin Bilginer, “bu ve benzeri etkinliklerde KKTC Londra Temsilciliği ile de koordineli hareket edeceğiz” dedi. Konser organizasyonuna yaptığı katkıdan dolayı KKTC Londra temsilcisi Oya Tuncalı’ya teşekkür etti.

Exit mobile version