Site icon Londra Gazete

Tiles DIY’den anlamlı sponsorluk

 

Tiles DIY kimsesiz çocuklara yardım için YMCA Kuzey Londra şubesi tarafından düzenlenen spor festivalinin bu yıl da sponsorluğunu üstlendi.

Crouch End geleneksel koşusu ile her yaştan katılımcının hem spor yaptığı hem de kimsesiz çocuklara yardım eli uzattığı festivale 5 yıldır aralıksız sponsor olan Tiles DIY, festivalae katılanlara tişörtler hediyeetti.

15 Mayısta gerçekleşen koşu ve festival, renkli sahnelere ev sahipliği yaparken hem küçükler, hem de büyükler güzel havanın tadını spor ve sanatla çıkardılar. Erişkinlerde 10 kilometre, çocuklarda ise 1 buçuk kilometre olarak düzenlenen koşu, ardından yemek standları, canlı müzik ve performanslarla ailelerin göz odağı oldu. Bu seneki koşu ve festivalin yeni girişimi olan müzik sahnesi de, “Stick It On” adlı performans serileri ile DJ’leri konuk etti. Çocuklar için özel düzenlenen yüz boyama, yarışı ve yemek oyunlarının yanı sıra stantlar arasında birçok dernek ve toplum temsilcileri de bulundu.

Festival sponsoru Tiles DIY Direktörü Murat Yurtseven, “5 yıldır YMCA’nın düzenlediği festivale sponsor olarak kimsesiz çocuklara yardım ediyoruz, sadece bu festivalde değil birçok farklı platformlarda üstlendiğimiz sponsorluklar ve verdiğimiz destekler ile toplumumuzun yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Exit mobile version