Site icon Londra Gazete

Başkonsolos Yorulmazlar başarılı gençler ile buluşacak

 

Londra Başkonsolosluğu tarafından yapılan duyuruya göre 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde GCSE ve A Level sınavlarında başarılı olan gençler Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar tarafından makamında kabul edilerek ödüllendirilecek.

Türkçe sınavı dahil olmak üzere 2015 yılında GCSE ve A Level sınavlarını en yüksek puanla geçerek başarı yakalayan 3 öğrenci 19 Mayıs Perşembe günü Resmi Konutta Başkonsolos Yorulmazlar’ın konuğu olacak. Başkonsolosluk tarafından yapılan duyuru kapsamında GCSE ve A Level sınavlarında geçtiğimiz yıl elde ettiği başarılı olan öğrencilerin aldıkları puanı gösterir belgeyi londrabk.etkinlik@mfa.gov.tr e-posta adresine isim, soyisim ve T.C. Kimlik numaralarıyla birlikte 13 Mayıs Cuma gününe kadar göndermeleri istendi.

Hatırlanacağı üzere Başkonsolos Yorulmazlar, GCSE’de üstün başarı sağlayan Hanım Karakoç’un gazetemizde yayımlanan haberinin ardından makamına davet ederek başarılı öğrenci ile görüşmüş ve onu tebrik etmişti. Hanım Karakoç girdiği 12 GCSE sınavının 11’ini A*, birini ise A notu ile geçmeyi başarmıştı.

Exit mobile version