Site icon Londra Gazete

Day-Mer çocuk şenliği 30 Haziran’da

daymer_kadinDAY-MER Kadın Komisyonu tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan çocuk şenliği 30 Haziran Cumartesi günü, Northumberland Park Community School’da düzenlenecek.

Şenlikle ilgili daha detaylı bilgi vermek üzere Londra Gazete’yi ziyaret eden Selvi Özdemir, Ayşe Yılmaz ve Semra Demirci, 30 Haziran Cumartesi günü, 13.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan şenlikte çocuk tiyatrosu, masal dinletisi, halk oyunları, kukla gösterisi, yüz boyama, el becerileri, çuval yarışı gibi çocuk aktivitelerinin yer alacağını belirttiler.

Şenlikte çocukların yanısıra yetişkinlerin de hoşça vakit geçirmelerini hedeflediklerini belirten Daymer Kadın Komisyonu temsilcileri, çocuk şenliğine her yıl daha fazla önem verdiklerinin altını çizdiler.

Trulock Road, Tottenham London, N17 0PG adresinde bulunan Northumberland Park Community School’da gerçekleşecek olan şenliğe herkesin davetli olduğu belirten komisyon yetkilileri, kadınlara yönelik çalışmaları hakkında da bilgiler verdiler.

Londra’da yaşadığı halde Londra hakkında hiçbir bilgisi olmayan bayanlara yönelik geziler düzenledikleri belirten komisyon yetkilileri, çocuk gelişiminden güncel konulara kadar pek çok alanda bilgilendirme toplantıları düzenleyerek hanımların bilinçlenmesini sağladıklarını dile getirdiler. Dernek bünyesindeki öğretmenler ile eğitim sistemi hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini belirten Day-Mer yetkilileri, hanımlara yönelik ESOL kursları, hatta psikojik destek servisleri verdiklerini de vurguladılar.

Day-Mer Kadın Komisyonu’nun çalışmalarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin 07899755558 ya da 02072758440 numaralı telefonlardan yetkililerle iletişime geçebilecekleri bildirildi.

Exit mobile version