Site icon Londra Gazete

Londra İş Bankası ve TBCCI işbirliği ile network gecesi düzenlendi

IMG_8302

Türkiye İş Bankası’nın ev sahipliği yaptığı gecede Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası network gecesi düzenledi. Geceye İngiltere iş dünyasından birçok kişi katıldı.

Türkiye İş Bank London’un direktörü Hasan Candan, yaptığı konuşmada etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirterek, katılımcıların fırsat ve sinerji yaratmak için biraraya geldiği İş Bankası’nın doğru bir çatı olduğunu söyledi.

Yemekli gecede yeni ve eski üyeleri ve basın mensupları buluşurken, Türkiye’nin Londra Büyükelçilik Müsteşarı Güçlü Cem Işık, etkinlikte yaptığı konuşmada,Türkiye ve Birleşik Krallık’ın birliğinin ekonomiden siyasete hayatın her alanında etkin bir şekilde devam ettiğini belirtti.

TBCCI Yönetim Kurulu Başkanı Emma Edhem de Türkiye İş Bankası’nı tanıtarak başladığı konuşmasında İş Bankası’nın Türkiye’nin en geniş ‘network”, şube ve ATM’ye sahip banka olduğunu belirtti. Bankanın yatırımlarıyla Avrupa’nın 3’ncü büyük cam üreticisi Şişe Cam gibi pek çok şirketi kontrol ettiğini de belirten Edhem, bankaya gece için teşekkür etti.

Exit mobile version