Site icon Londra Gazete

Kıbrıs Türk Cemiyeti 3 dönemlik Genel Kurul Toplantısı yapacak

b2

Kıbrıs Türk Cemiyeti 46, 47 ve 48’nci Genel Kurul Toplantılarını yapmak ve yeni Yönetim Kurulunu seçmek için üyelerine çağrıda bulundu.

Cemiyet faaliyetleri, işlem ve hesaplar hakkında Yönetim Kurulu’nun müzakeresi, geçen devreye ait hesaplarla, tanzim edilen tüm raporların incelenmesi, gelecek devreye ait Cemiyet Bütçesi’nin onaylanması, Denetleme Kurulu Raporunun okunması, öneriler ve dilekler, görev süresi sona eren Yönetim Kurulu’nun aklanması, yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi gündemi ile toplanacak olan KTC adına açıklamayı Mustafa Gençsoy yaptı. Yazılı açıklama yapan Gençsoy, toplantının 10 Nisan Pazar günü saat 15.00’de 34-35 D’Arblay Street, London, W1F 8EY adresinde yer alan Cemiyet Lokali’nde yapılacağını belirterek şunları yazdı: Ana tüzüğümüze göre; Yönetim Kurulu üyeliğine aday olacak olan kişiler, adaylıklarını en az 10 gün önce Disiplin Kurulu (Haysiyet Divanı) Başkanlığı’na ve Cemiyet adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar; adaylıklarını en geç 31 Mart 2016 tarihine kadar yazılı olarak bildirmelidirler. Seçimlerde oy kullanabilmek için üyelik aidatlarının ödenmesi gerekmektedir. Üyelerimizin ve halkımızın Genel Kurul’da hazır bulunmaları ve düşüncelerini dile getirmeleri en büyük arzumuzdur. Üye olmayanlar oy kullanamaz, fakat doğal üyelerimiz olarak düşüncelerini açıklayabilirler. Toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamazsa, yarım saat ara verilecek, yine çoğunluk sağlanmamışsa kalan kişilerle toplantı yapılacaktır.

Detaylı bilgi için 0207 437 49 40 numaralı telefonu arayabilir veya kibristc@btconnect.com e-posta adresine e-mektup yazabilirsiniz.

Exit mobile version