Site icon Londra Gazete

Londralı yazar dereceye girdi

DURSALIYE

Hematolojik Onkoloji Derneği’nin, kök hücre vericisi olmanın önemine dair farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği öykü ödülleri verildi.

Yarışmada dereceye giren eserler Hematolojik Onkoloji Derneği’nin 4-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Kıbrıs’ta düzenlediği ‘3. Hematolojik Onkoloji ve Kemik İliği Transplantasyon Sempozyumu’nda açıklandı.

DURSALİYE ŞAHAN DERECEYE GİRDİ

Filiz Taşdemir, Mehmet Can Şaşmaz, Kevser Akın, İbrahim Şaşma ve Londra’da yaşayan yazar Dursaliye Şahan’ın ödül aldığı törende Dernek Genel Sekreteri, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan İsmail Sarı şunları söyledi:

“Bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Hematolojik Onkoloji ve Kemik İliği Transplantasyon Sempozyumu’nda, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler ile güncel bilgiler değerlendirildi. Kök hücre vericisi olmanın önemine dair farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz öykü yarışmasına yoğun bir katılım oldu. Seçici kurulun titiz çalışması ile tek tek değerlendirilen dosyalardan 5’i ödüle değer görüldü. Ayrıca ödül alan öykülerle birlikte toplam 35 öykünün yer aldığı kitabımız da basıldı.”

Exit mobile version