Site icon Londra Gazete

En güzel Noel resmini Nurhan çizdi

andy love kapak

İşçi Partisi Edmonton milletvekili Andy Love, her yıl ilkokul öğrencileri arasında düzenlediği  Noel kartı yarışmasında kazananlara ödüllerini dağıttı. Bu yılki kart yarışmasının birincisi 5 yaşındaki Nurhan Orhan oldu.

Geçtiğimiz Cuma günü Wilbury İlkokulu’nda düzenlenen törenle hediyesini alan Nurhan’ın tasarladığı kartlar, milletvekilinin bu yıl gönedereceği Christmas ve Yılbaşı kutlamalarında kullanılacak.

Milletvekili’nin ödül olarak boya seti hediye ettiği Nurhan’a ailesi ve arkadaşları törende eşlik ederken Andy Love Nurhan’ın çok yetenekli olduğunu belirtti. Her yıl olduğu gibi bu sene de öğrencilerin çizimlerinin çok güzel olduğunu söyleyen Love, aralarından seçip yapmanın çok zorlandığını ifade etti.

Nurhan’ın ve finale kalan son üç yarışmacının tasarladıkları kartlardan 2500 adet basılarak Andy Love tarafından dağıtılacak. Ayrıca en iyi çizimler de Love’ın Fore Street’teki ofisinde sergilenecek.

Edmonton milletvekili, ilk meclise girdiği 1997 yılından bu yana başlattığı uygulama ile, kutlama kartlarını öğrencilerin tasarladığı resimlerden seçiyor. Bu yıl 17.’si yapılan yarışmaya bölgedeki 11 ilkokuldan 1,164 öğrenci katıldı. Yarışma sonunda her bir katılımcıya kendisine özel sertifika verildi.

Exit mobile version