Site icon Londra Gazete

Kıbrıs Toplum Merkezi’nde yaşlılara yeni yıl yemeği

toplum merkezi yeni yemegi (6)

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi ve Kıbrıslı Türk Kadınlar Projesi ortak bir etkinlik düzenleyerek yaşlılar için 16 Aralık Çarşamba günü yeni yıl yemeği ve eğlencesi organize etti.

Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplumlara hizmet veren önemli kurumlardan Kıbrıs Türk Toplum Merkezi ve Kıbrıslı Türk Kadınlar Projesi yaşlıları bir araya getirerek onların sosyalleşmesine yardım etmeye devam ediyor. Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin Kuzey Londra Haringey’de bulunan merkezinde verilen öğle yemeğinde bir araya gelen onlarca yaşlı yeni yıl öncesi sohbet etme imkanı buldu. Kıbrıs mutfağının eşsiz lezzetlerinin ikram edildiği yemekte müzikli eğlence de unutulmadı. Showman ve şarkıcı Kerem Ergen’in birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği etkinlikte konuklar doyasıya eğlendi.

“KÖTÜ ANILARI UNUTUP İYİ ANILARI HATIRLAYALIM”

Her iki kurumun da lunching club’ına giden yaşlıların davet edildiği yeni yıl yemeği ve eğlencesine ilgi yoğundu. Etkinlik hakkında açıklama yapan Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nden Şule İbrahim, merkezlerine gelen yaşlılara 2015 yılının yorgunluğunu üzerlerinden atmalarında, kötü anılarını unutup iyi anılarını hatırlamalarını sağmak ve onlara kendilerini daha iyi hissettirmek için Kıbrıslı Türk Kadınlar Projesi ile birlikte bu yemeği organize ettiklerini ifade ederken, Kıbrıslı Türk Kadınlar Projesi koordinatörü Şerife xx ise her Cuma günü gerçekleştirdikleri lunching club’a katılan yaşlılar ile toplum merkezine giden yaşlıları bir araya getirmek için ortak bir etkinliğe imza attıklarını söyledi.

 

Exit mobile version