Site icon Londra Gazete

Gülse Birsel Londra’da ödül alacak

 

Gazeteci, yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel

Türkiye ve Britanya arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için kurulduğu yıl 2011 yılından bu yana çok sayıda yazar, gazeteci ve siyasetçiyle Londra’da paneller düzenleyen Centre for Turkey Studies (CEFTUS) adlı kuruluş bu yılki “Toplumsal Başarı Ödülleri” galasında ünlü gazeteci, yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel’i ağırlayacak.

Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için çalışmalar yürüten “Centre for Turkey Studies (CEFTUS)” 28 Ekim 2015 tarihinde, saat 18.00-23.45 saatleri arasında London Marriott Hotel’de 4. Yıldönümü galası düzenleyecek. 2011 yılından beri Türkiye’deki sorunların dinamik ve aydınlık çalışmalar ışığında tartışıldığı bir platform olma başarısını gösterebilen CEFTUS hem Türkiye’deki hem de Birleşik Krallık’taki konuklarının ve destekçilerinin katkılarını almaya hâlâ devam ediyor.

GÜLSE BİRSEL’E BAŞARI ÖDÜLÜ

Ceftus’un 4.yıl kutlama ve toplumsal başarı ödülleri törenine bu yıl Türkiye’den, oyuncu, senarist ve yazar kimlikleri ile tanınan Gülse Birsel CEFTUS tarafından gerçekleştirilecek olan CEFTUS 4. Yıldönümü galasının konukları arasında alacak. CEFTUS yetkilileri Toplumsal Başarı ödüllerine ek olarak bu sene Türkiye’den de Gülse Birsel’e Başarı ödülü vereceklerini belirttiler.

Geçmiş yıllarda CEFTUS’un kutlamalarına İngiltere ve Türkiye parlamentolarından politikacılar, Londra Belediye Meclis Üyeleri, akademisyenler, gazeteciler, iş insanları ve toplum temsilcileri katılmıştı. Bu yıl yine Türkiye ve İngiltere’nin siyaset, sanat ve iş dünyasından seçkin konukların katılacağı bir gece düzenlenecek.

Yıldönümü gecesinin bir parçası olarak, İngiltere’deki Türk, Kürt ve Kıbrıslı Toplulukların başarılarını kutlamak adına Toplumsal Başarı Ödülleri törenine de CEFTUS ev sahipliği yapacak. Bu tören ile CEFTUS toplumumuzun değerli bireylerinin başarılarını ödüllendirmeyi ve toplumlarımıza katkıları için onlara bir kez daha teşekkür etmeyi amaçlıyor.

Exit mobile version