Site icon Londra Gazete

Limasollular Derneği Arife Retvan ile ‘devam’ dedi

LIMASOL

Londra’da faaliyetlerine devam eden Limasollular Derneği bu dönemde Arife Retvan başkanlığında çalışmalarını sürdürecek.

Limasollular Derneği olarak kültürel çalışmalar, edebi çalışmalar, Ramazan ayında iftarlar, çocuk yuvası, engelli çocukar ve kanser hasatalarına yardımlar yapan dernek üyeleri Arife Retvan başkanlığındaki yönetime olan memnuniyetlerinin göstergesi olarak onları yeniden görevlendirdi. Kıbrıs Toplum Merkezinde 18 Ekim Pazar günü yapılan yönetim kurulu seçiminde iki yeni isim daha kadroya katıldı. Hatice Arıoğlu ve Sevilay İmamzade’nin katılımıyla daha da genişleyen yönetim kadrosunda Arife Retvan başkan, Ülkü Demirel başkan yardımcısı, Ayşe Tevfik genel sekreter ve Zahide Yeşilada veznedar olarak belirlendi. Dernek diğer yönetim kurulu üyelerinin yeni görevlerini ise önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerin ardından belirleyecek.

Limasollular Derneği üyeleri yapmış oldukları çeşitli sosyal aktivitelerin yanı sıra her hafta Çarşamba günü saat 11.00 – 14.00 arasında Kervan Sofrası Restaurant’ta bir araya geliyor.

Exit mobile version