Site icon Londra Gazete

Hızlı ve Öfkeli Öldü

Aksiyon filmleri serisi Fast and Furious'ın (Hızlı ve Öfkeli) başrol oyuncusu, Amerikalı aktör Paul Walker, California'da geçirdiği trafik kazasında öldü.

Aksiyon filmleri serisi Fast and Furious’ın (Hızlı ve Öfkeli) başrol oyuncusu, Amerikalı aktör Paul Walker, California’da geçirdiği trafik kazasında öldü.

Amerikalı aktör Paul Walker, California’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Fast and Furious’ın (Hızlı ve Öfkeli) sinema film serisinin sadece biri hariç hepsinde başrolde oynayan 40 yaşındaki ünlü aktör Paul Walker; Los Angeles’da katıldığı bir yardım etkinliğinden dönerken, arkadaşı Roger Rodas’ın kullandığı Porche marka otomobille kaza yaptı.

Los Angeles Polis Departmanı’ndan alınan bilgilere göre; deneyimli sürücü olduğu söylenen Roger Rodas önce bir sokak lambasına daha sonra da ağaca çarptığını, kısa süre sonra da aracın alev topuna döndüğünü ve Paul Walker ile Roger Rodas’un olay yerinde yanarak can verdiklerini bildirdi.

 

 

 

 

 

 

Universal Pictures yaptığı açıklamada; olaydan duydukları derin üzüntüyü ifade ederken “”Paul, 14 yıldır stüdyo ailesinin en sevilen, en saygı duyulan üyelerinden biriydi. Kaybı Hızlı ve Öfkeli filmine katkıda bulunanlar ve sayısız hayranı için büyük acı verici” denildi.

Exit mobile version