Site icon Londra Gazete

Kıbrıslı Türk’ten moda sektöründe büyük başarı

 

Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk moda koreografı Evrin Başak, 2015 Londra Moda Haftası kapsamında geçtiğimiz Perşembe günü Oxford Street’teki Double Tree Hilton hotelde düzenlenen moda ajansı KAOSKA’nın 2016 ilkbahar yaz kreasyonunun koreografisini üstlendi.

İlk olarak Eylül 2011’de Londra Moda Haftasında yer alan Pakistan asıllı bir modacının Peacock koleksiyonun sahne koreografisini gerçekleştirerek kendisini moda camiasına tanıtan Evrin Başak, daha sonra farklı fikirleri ile kısa zamanda modacıların ve organizatörlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Evrin Başak, Kaoskka CEO’su Nomy Khan’la.

Koreagraf Evrin Başak, Londra’da ki moda çalışmalarına bu yıl beşincisi düzenlenen Londra Moda Haftası’na ünlü model Nomy Khan’ın yöneticisi olduğu KAOSKA’nın 2016 ilkbahar yaz kreasyon defilesinin koreograflığını yaparak başladı.

Oxford Street’teki Double Tree Hilton Hotel’de 24 Eylül Perşembe günü gerçekleşen defileye Londra moda camiasının ünlü tasarımcıları Marria Roslova, Nico Didonna, Joe Alvarez ve Pierre Garroudi katıldı. Londra’da kadınlar için gece elbisesi tasarımı yapan ünlü Aftershock’un koleksiyonlarının da yer aldığı defile on iki kadın ve sekiz erkek manken olmak üzere toplam 20 model ile gerçekleşti. Sunumunu ünlü şarkıcı ve top model Dina Ellis Jones üstlendiği defileyi ünlü moda fotoğrafçıları Josh Daniels, Coahoma Luke Okafor, Christian Jibril takip etti.

Kıbrıslı Türk moda koreografı Evrin Başak’ın bir sonraki projesi ise gelecek yıl Londra’da gerçekleştirmeyi hedeflediği  London Cyprus Culture Fashion Show.

Exit mobile version