Site icon Londra Gazete

Yeni Temsilci Tuncalı’dan resepsiyon

kapak (2)Haber/Foto Erem KANSOY

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Londra Temsilciliğine atanmasının ardından Oya Tuncalı Salı akşamı bir resepsiyon düzenledi.

Kuzey Londra Wood Green’de bulunan Grand Palace’da düzenlenen davete Temsilci Oya Tuncalı eşi İhsan Tuncalı, ve bir çok seçkin davetlinin yanısıra basın görevlileride katıldı.

Davete, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Başkonsolos Ahmet Demirok, Elçi Müsteşar Kerem Kıratlı, Türkiye’nin Londra Büyükelçiliğinde görevli askeri ataşeler, Enfield Belediye Meclisi Üyeleri Ahmet Karahasan, Doğan Delman, Havering Belidiye Meclisi Üyesi Osman Dervish, Haydarabat Prensi Mohsin Khan, Arnavutluklu Din Görevlisi Mehmed Stublla, büyükelçilik çalışanları, bankacılar, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İngiltere Türk toplumundan geniş bir katılım oldu.

Oya Tuncalı davette konuklar ile teker teker ilgilenirken yaptığı konuşmada daha önce Londradaki konsolusluk görevinden bahs etti ve Londra’daki Toplumumuza hizmette sınır tanımadığını her alanda, her zaman toplumumuzun yanında olmak için bu göreve geldiğinin altını çizdi.

Exit mobile version