Site icon Londra Gazete

Türk sosyolog ödül aldı

 

Yazar, sosyolog ve belgesel yapımcısı Semra Eren-Nijhar.

11 Haziran 2015 tarihinde Southbank Üniversitesi Londra’da gerçekleştirilen 8. International Europan Quality Summit zirvesinde  yazar, sosyolog ve belgesel yapımcısı Semra Eren-Nijhar’a yaptığı çalışmaların kendi alanında farkındalığı, kaliteyi ve yenilikçiliği temsil ettiği için başarı ödülü verildi.

Southbank Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Türk iş dünyasının önde gelen isimleri meslektaşlarıyla, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya gelerek Lob’in Europe tarafından gerçekleştirilen 8. International Europan Quality Summit, kalite bilincini geliştirmek ve iş dünyasının iletişimini sağlamak amacıyla Southbank Üniversitesi’nde toplandı.

Konferansta yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin yöneticileri ve bürokratları, iş birliği ve kalitenin yaşamın her alanında yükseltilmesine ilişkin görüş ve öngörülerini Londra’da katılımcılar ile paylaştılar.

Suncut Danışmanlık, Araştırma ve Prodüksiyon Şirketi’nin genel müdürü Semra Eren-Nijhar’ın yanısıra zirveye katılan Net İletişim Üst Yöneticisi Ömer Demir’e, Genna Ajans Başkanı Ahmet Selim Tuncer’e ve Gönül Kahvesi Üst Yöneticisi Yaman Yardımcı’nın da aralarında olmak üzere, şirketlerin üst düzey temsilcilerine de ödül verildi.

Exit mobile version