Site icon Londra Gazete

Haringey belediye başkanlığında devir-teslim töreni

Zübeyde-Şimşek-Alhas-Erdoğan-Tacim-Özbek-Jennifer-Mann-Ali-Gül-Özbek-İbrahim-Özbek-Hasan-Özbek-Handan-Özbek-Dr.-Ali-Demirbağ-ve-İAKM-Cemevi-Başk-Tugay-Hurman.

Zübeyde-Şimşek-Alhas-Erdoğan-Tacim-Özbek-Jennifer-Mann-Ali-Gül-Özbek-İbrahim-Özbek-Hasan-Özbek-Handan-Özbek-Dr.-Ali-Demirbağ-ve-İAKM-Cemevi-Başk-Tugay-Hurman.

 

Haringey’in yeni  Belediye Başkanı Jennifer Mann görevini devraldı. Başkan yardımcılığına da Belediye Meclis Üyesi Ali Gül Özbek seçildi.

Geçtiğimiz akşam Alexandra Palace’ta gerçekleştirilen devir teslim törenine milletvekilleri Hornsey-Wood Green bölgesi milletvekili Catherine West ve Enfield North milletvekil Joan Ryan’ın yanı sıra, eski meclis üyeleri, eski milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haringey Belediyesi’nin 50. kuruluş yıldönümüne denk gelen törende eski başkan Kaushika Amin görevini Jennifer Mann’e devretti.

Jennifer Mann-Ali Gül Özbek

2016’da ALİ GÜL ÖZBEK BELEDİYE BAŞKANI

Belediye Başkan Yardımcısı olarak seçilen Ali Gül Özbek ise geleneklere göre önümüzdeki sene Belediye Başkanı sıfatıyla görevi Jennifer Mann’den devralacak.

Yeni başkanın geleneksel olarak görevi devraldığını, kendisinin ise seçimle geldiğini dile getiren Özbek şunları söyledi: “Bugün burada başkanlık devir teslim töreni yapıldı. Her sene başkan yardımcılığı için belediye meclisi içerisinde seçim yapılır. Başkan yardımcılığına seçilen kişi bir sonraki sene otomatik olarak Belediye Başkanı olarak atanır ve görevi devralır. Ben de önümüzdeki sene belediye başkanlığını Jeniffer hanımdan devralacağım” diye konuştu.

Konumu gereği tüm siyasi partilere eşit mesafede duracağını ve sadece Haringey halkı için görev yapacağını da sözlerine ekleyen Ali Gül Özbek’i ailesi ve akrabaları törende yalnız bırakmadı.

Exit mobile version