Site icon Londra Gazete

Pazarcıklılar Kadın Kolu’ndan kahvaltı

pazder-kahvaltiİngiltere Pazarcıklılar Dayanışma Derneği Kadın Kolu tarafından düzenlenen pazar kahvaltısında üyeler biraraya geldi.

Dernek yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı, özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgisi ile şenlik havasında geçti. Dernek Yönetim Kurulu Baskanı Mustafa Sevran, kahvaltıda ailelere hitaben bir konuşma yaptı. Sevran konuşmasında derneğin bundan böyle her ayın ilk pazar gününde kahvaltı düzenleme kararı aldığını açıkladı.

Bu tür aktivitelerin gençlerin, çocukların ve ailelerin kaynaşması için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Sevran, derneğin öncelikli amacının çocuklar ve gençlerin kişisel gelişimlerine yardımcı olmak olduğunu, bu tür etkinliklerle toplumun birlikte hareket etme ruhunun gelişecegini belirtti.

Dernek Kadın Kolu Başkanı Bedriye Budak’ta söz alarak, pazar kahvaltısında ikram edilen tüm ürünlerin ev hanımlarının  emekleri ile bir araya geldigini söyleyerek, sivil toplum kuruluşları içerisinde kadınların daha aktif olduğunu, kadınlardaki dayanışma ve iletişim gücünün çok güçlü olduğunu, bu nedenle kadın hareketine destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Exit mobile version