Site icon Londra Gazete

Enfield, iş ve kariyer fuarına ev sahipliği yaptı

Enfield Belediyesi bugün  iş, kariyer ve deneyim fuarını College of Haringey Enfield & North East London binasında gerçekleştirdi.

Bu yıl 17incisi düzenlenen ve aralarında BT, Tesco, Reed, London Weste, North Middlesex NHS Trust, Thames Water gibi büyük isimlerin de hazır bulunduğu fuar alanına 30’dan fazla firma katıldı.

Yakın zamanda gerçekleştirilen son iki iş ve kariyer fuarında 300’den fazla kişi, başvurdukları işlerden geri dönüşüm alarak mülakata çağrılmış, verilen eğitimlerin ardından da iş sahibi olmuşlardı.

İstatistiklerin verdiği bilgilere göre, her işyeri için yapılan onlarca iş başvurusu içerisinden en az 15-20 kişinin başvurularının değerlendirmeye alındığı bildirildi.

Enfield Belediyesi’nin Ekonomik Kalkınma’dan Sorumlu Meclis Üyesi  Alan Sitkin “Enfield bölgesinde yaşayan herkes,yaş ve deneyim kaygısı taşımaksızın bu fuara katılıyor. Çünkü amacımız insanlara iş konusunda deneyim kazandırmak, onlara çıraklık ve  eğitim imkanları sağlayarak, istihdam alanlarını çoğaltıyoruz“ dedi.

Fuar bu sabah saat 10.00’da başlayıp, öğleden sonar saat 14.00’de sona erdi.

Exit mobile version