Site icon Londra Gazete

Wood Green’de cinayet gibi kaza

Londra’da yaya geçidinden karşıya geçerken hızlı seyreden aracın çarpması sonucu havaya fırlayan ve taklalar atarak yere çakılan 51 yaşındaki Sait Ali Şahin hayatını kaybetti. Araç sahibinin tehlikeli sürüşle ölüme neden olma şüphesiyle tutuklandığı belirtildi.

LONDRA’nın kuzeyindeki Wood Green bölgesinde 12 Ekim’de saat 16.30 sularında gerçekleşen kaza, hızlı seyreden bir aracın neden olduğu trajik bir şekilde sonuçlandı. 51 yaşındaki Sait Ali Şahin, Daddy Döner Salonu önünden yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışırken, hızlı bir aracın çarpması sonucu havaya fırlayarak taklalar atıp yere çakıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

LONDRA HAVA AMBULANSI GELDİ

Londra Hava Ambulansı, Şahin’e müdahale etmek üzere yakın bir noktaya iniş yapsa da, sağlık ekiplerinin ulaşmasından önce Şahin’in vefat ettiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, aracın sürücüsünün olay yerinden kaçmadığını ve tehlikeli sürüşle ölüme neden olma şüphesiyle tutuklandığını belirtti.

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Bir şirkette pazarlamacı olarak çalışan Sait Ali Şahin, 7 yıldır Londra’da yaşıyor ve bir yıldır da İngiliz vatandaşlığına sahipti. Sivas’ın Divriği ilçesine kayıtlı olan Şahin, evli ve iki çocuk babasıydı. Londra’da yaşayan bir kız kardeşi (Nuray Kalafat) ve bir ağabeyi(Ali Şahin) bulunan Şahin’in yakınları, büyük bir acıyla yasa boğuldu. Polis yetkilileri, olayın aydınlatılmasına yardımcı olabilecek görgü tanıklarına ve araç kamerası görüntülerine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu kişilerin 101 numaralı telefonu aramalarını veya @MetCC’ye CAD 5075/12 Ekim referansıyla ulaşmalarını rica etti.

Haber ve fotoraflar : Halil YETKİNLİOĞLU

Exit mobile version