kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,1274
EURO
38,1185
STERLIN
45,7582
BITCOIN
$63.883
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
17°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Londra’nın yenisei Başkonsolosu Korkut Tufan, göreve başladı

Londra’nın yenisei Başkonsolosu Korkut Tufan, göreve başladı
24.09.2024
0
A+
A-

Korkut Tufan, Birinci Sınıf Başkonsolos olarak Londra’ya atanmasının ardından bir ileti yayımladı. Tufan, 15 Eylül 2024 tarihi itibarıyla göreve başladığını belirterek, yeni görevinde duyduğu onur ve heyecanı paylaştı. Mesajında, “Dünyanın en köklü ülkelerinden Birleşik Krallık’ta, Londra’da görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burada saygın bir yere sahip olan Türk toplumuna hizmet etmekten de şevk alıyorum” ifadelerine yer verdi.

Korkut Tufan, başkonsolosluklarının sadece bürokratik işlemlerin yapıldığı bir yer değil, aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçlarını ve sorunlarını paylaşabileceği bir ev gibi görülmesini istedi. Kendisi ve mesai arkadaşlarının, toplumun görüş, öneri ve tecrübelerinden yararlanarak, vatandaşları bir “danışma kurulu” olarak değerlendireceklerini vurguladı.

Tufan, daha önceki konsolosluk ve büyükelçilik görevlerinde olduğu gibi, toplumla iç içe olmaya, ihtiyaçlara çözüm bulmaya ve devletin sıcak yüzünü hissettirmeye önem vereceğini belirtti. Londra’da ve Birleşik Krallık’taki vatandaşlarla aynı anlayışla bir arada olmaktan memnun olacağını ifade etti.

Ayrıca, Tufan, Başkonsolosluğun resmi internet adresi ve sosyal medya hesaplarının takip edilmesini tavsiye etti. Bu sayede vatandaşların konsolosluk hizmetleri ve duyurularından haberdar olabileceğini belirtti.

Korkut Tufan, tanışmayı ve başkonsolosluk aracılığıyla etkin ve faydalı hizmetler sunmayı dört gözle beklediğini dile getirerek, en iyi dileklerini sundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.