Site icon Londra Gazete

Zübeyde Çelik, Londra’da Focus London 2024 fuarında eserlerini sergileyecek

Zübeyde Çelik, Eserlerini Londra’da Focus London 2024’te Sergileyecek
24 Eylül 2024

9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında Londra’daki Saatchi Gallery’de düzenlenecek olan Focus London 2024, sanat dünyasının en prestijli fuarlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu yıl fuarda, Türk sanatçı Zübeyde Çelik de yer alacak. Galerie D’art La Visione iş birliğiyle katılacak olan Çelik, ‘Hasat Zamanı’ ve ‘Yükseliş’ adlı eserleriyle Londra’daki sanatseverlerle buluşacak.

Türk resim sanatının özgün temsilcilerinden biri olan Zübeyde Çelik, fuarda sergilenecek 10 parçalık peyzaj ağırlıklı eserlerinde başak tarlaları ve kırsal yaşamı ustalıkla tasvir ediyor. Bu eserlerinde doğa ve tarım temalarını işleyen sanatçı, insan ve doğa arasındaki derin bağı ön plana çıkarıyor.

Zübeyde Çelik’in bir sonraki durağı ise İstanbul olacak. Londra’daki sergisinin ardından, 13-17 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Lütfü Kırdar Istanbul Art Fair’de eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Zübeyde Çelik Kimdir?

Zübeyde Çelik, Türk resim sanatının özgün temsilcilerinden biridir. Çelik, özellikle peyzaj ağırlıklı eserleriyle tanınmaktadır ve doğa ile tarım temalarını ustalıkla işleyerek insan ile doğa arasındaki derin bağı vurgulamaktadır. Sanatçı, ulusal ve uluslararası birçok sergide yer almış ve eserleriyle sanat dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

 

 

Exit mobile version