Site icon Londra Gazete

Limasollular Derneğinden geleneksel kermes

Limasollular her yıl olduğu gibi bu yıl da yıllık Kültürel Kermesini 22 eylül Pazar günü Haringey TCCA binasında yaptı. Dernek  bu yılki Kermesin getirisini ihtiyaç duyanlara tekerlekli sandalye alımı için harcayacaktır.

Londrada yaptığı ekinliklerde her zaman toplumsal bilinci öne çıkarıp toplumsal dayanışmaya önem veren dernek yöneticileri bu etkinliktede tam katro hazır bulunarak etkinligin güzel geçmesini sagladıla

Kermes asbaşkan Duygu Tağmaç’ın yaptığı sunum  ile başladı.Başkan Arife Retvan’ın yaptıgı konuşa ile etkinliğe devam edildi.

Retvan konuşmasında kurulduğumuz günden beriiİhtiyaç nerede ise biz oradayız. Her konuda, her bağlamda ve her koşulda şartlarımızı zorlamadan yardım gereken her yere destek vermeye çalışıyoruz .Derneğimizi gençleştirerek değişik ve çok faydalı etkinliklerle hem gurbette yaşayan insanımıza hem de ülkemizin ihtiyaçlı olan insanının yanında olmaya çalışıyoruz dedi.

Kermese KKTC Londra Temsilciliğimizde görevli Konsolos muavinler Esma Eroğlu ve  Mustafa Erçakıca, KONSEY Başkanı Sayın Kenan Nafı ve dernek yöneticileri ,üyeler ve vatandaşlar katıldı.

Exit mobile version